Lage møbler selv?

En ny trend de siste par årene har vært å lage møbler selv.

En av årsakene til dette er nok at Shabby-chic har vært så pass trendy som det har vært. Det er en stil som er sentrert rundt møbler som ser nedslitte ut, gjerne antikviteter. Blander du den sammen med norsk design og redesign så får du mye spennende møbler.

– Vi er jo en nisje. Vi selger spesialverktøy som brukes til å lage møbler og interiør. Det er møbelsnekkere, de som har det som dette som hobby, og de som ønsker å lage møbler selv som kommer til oss, sier Trond Gustavsen.

Snekkerarbeid

Individualitet

En av årsakene til at nettopp denne stilen, redesign og norsk design er så populært, er at individualitet er noe mange setter høyt i dag. Det er også mange som legger mye stolthet ned i det å designe sine hus og leiligheter selv, gjerne med egenproduserte møbler. Det er jo tross alt ikke alltid man finner møbler som passer akkurat til det man vil ha. Da er det greit å kunne lage dem selv.

Betaler for merkevarer

Slik det er i dag er det dyrt å handle møbler som er designet i forskjellige stiler, og spesielt de møblene som er laget i sterke materialer som tre og metall. Du kan faktisk spare penger på å handle materialer billig og så lage de møblene du trenger selv. Det er ikke så vanskelig å finne oppskrifter på hvordan du lager ting på nettet, og gode tilbud finner du også om du leter litt.

Ved å lage møbler selv så sparer du penger. Men du får også unike møbler som er av god og sterk kvalitet slik at sjansen er stor for at de møblene varer livet ut.