Spar på byggeprosessen

Visste du at det faktisk er mulig å spare gode penger om du er prisbevisst i byggeprosessen?

Mange velger å bygge hus, garasje, hytte eller andre lignende prosjekter selv. Det er ingen tvil om at det er billigere, og det føles en viss tilfredstillelse med å se noe bli til og så til slutt det ferdige resultatet. For mange er det noe konkret, det er noe håndfast som stadig vokser foran deg, om du da følger opp og har penger til hele prosjektet. For er det en ting alle vet, er det at byggeprosjekter suger penger ut av lommeboka di uansett om du bygger selv eller noen bygger for deg.

Om du har en byggmester som håndterer det meste, har nok vedkommende gode avtaler med bygg handler og jernvarebutikker som skaffer han greie priser, til syvende og sist kommer besparelsene i hans lomme, ikke din. Om du bygger selv, med hjelp av familie og venner, er det gode penger å spare om du er ute i god tid og tenker smart.

En måte å spare penger på er å handle byggevarene på nett. Det finnes stadig flere store bygg kjeder som har butikker på nettet. Dette sparer deg en butikktur, samtidig som du kan ta den tiden du trenger og ta de valgene du må ta i ditt tempo. Ganske praktisk, spesielt så lenge du er noen lunde klar over hva du trenger og hvor mye du trenger. Foruten byggevarer, kan du også bestille utstyr og sånn som da kan leveres med materialene du har bestilt. Du sparer tid, og penger på dette.

Ok, så har du bestemt deg for å bestille alt du trenger til å bygge hytta på nett, og penger er spart. Men du kan faktisk spare enda mer! Om du leter opp rabattkode på rabattkodnorge.com, finner du koder for flere av de store bygge kjedene her i Norge.

Bygghjemme

Bygghjemme har ofte rabattkoder hos rabattkodnorge.com. De har solgt byggevarer på nett siden 2006 og er godt etablerte. De er i dag Sveriges største byggevarehus på nettet og i 2013 kom det mange nye spennende produktgrupper til. De er opptatt av kvalitet, enkelhet, tilgjengelighet og samarbeider med en rekke merker som Hafa, Westerbergs og Noro.

Bygge

Byggmax

Byggmax har drevet i Sverige siden 1993 og de jobber hardt for å være Sveriges beste og billigste alternativ når forbrukerne skal handle inn byggematerialer. De har 35 butikker i Sverige, hvilket også er med på å gjøre prisene hyggeligere for nordmenn som handler på den norske siden.

Clas Ohlson

Clas Ohlson finner du også rabattkoder til. Det er en jernvarebutikk hvor selv de med ti tommeltotter klarer å finne noe som kan hjelpe dem i byggeprosessen. De er godt tilgjengelig i landets storbyer, men har også en god nettbutikk med godt utvalg og gode tilbud. Med rabattkoder blir det hele enda billigere.

Sparmax

Sparmax er for tiden aktuelle hos rabattkodnorge med en kode som gir deg fri frakt. Om du skal bestille mye store ting, til bad og lignende, så er det absolutt penger å spare på å handle dette hos Sparmax. Her kan du få alt fra badekar, dusj, boblebad, paviljonger og markiser. Eller vil du bygge en badstue? Mulighetene er mange!

Det er store penger å spare. Om du handler varer for 10 000 og kan klare å få en rabattkode med 10%, så er det 1000 kr spart.